Hinauspalvelu Muoniossa 24h (016) 313 300
Hinauspalvelu Muonio

Hinauspalvelu Muoniossa 24h

Yksi soitto ja tulemme ripeästi apuun. Päivystämme Muoniossa normaalisti myös aamuyöllä ja pyhinä.

Tarjolla olevat hinauspalvelut

Lapin Hinauspalvelu on laatukoulutettu hinaus- ja tiepalvelun ammattilainen, joka kuuluu luotettavaan Falckin verkostoon. Tilatessasi hinauksen, voit olla varma, että saat ystävällistä ja nopeaa palvelua.

Edullinen sijaisauto kuuluu jokaiselle - myös Muoniossa

Hinauspalvelun tilaaja saa meidän kautta edullisen sijaisauton. Vuokra-auto toimitetaan niin nopeasti, että sinun ei tarvitse suunnitella päivää uusiksi. Toimimme läheisessä yhteistyössä Europcarin kanssa ja tämän ansiosta meillä on mahdollisuus tarjota sijaisauto edullisesti.

Ammattilainen tietää mitä tehdä

Älä vaivaa itseäsi sillä, pitääkö autosi hinata korjaamolle vai voisiko tiepalvelu jopa korjata sen paikan päällä. Soita päivystysnumeroon (016) 313 300 ja ystävällinen päivystäjä hoitaa sinulle tilanteeseen sopivan avun.

Asiakkaiden palautteita

"Hinausauto haki vioittuneen auton korjaamolle 15 minuutin päästä soitosta. Sijaisauto lomakohteessa liikkumiseen tuotiin 30 min päästä. Junaliput kotiseudulle maksettiin jälkikäteen laskun mukaan. Autorekka toi sitten korjatun auton kotiin."

"Palvelu pelasi erittäin loistavasti! Saimme palvelua muun muassa kyydityksen ja auton sulatuksen muodossa, unohtamatta kahvia hallillanne, vieläpä sunnuntai iltana. Suuri kiitos teille!!!"

"Hinausta ei onneksi tarvittu mutta kuljettajalla oli tarpeeksi järeät työkalut ja kokemusta, että kiinni hitsautunut vanne saatiin irti tien päällä ja matka jatkui."

Lisää asiakkaiden palautteita löydät hinaus.fi sivustolta.

Tiesitikö, että saat meiltä edullisen sijaisauton?

Lapin Hinauspalvelu Oy, Muonion toimipiste

Riikankuja 3
99300 Muonio
Päivystysnumero (016) 313 300 (24h päivystys)

 
tunturi

Miksi tilaisit meiltä hinaus- tai tiepalvelun?

Lapin Hinauspalvelu hinaa ja huolehtii

Edullinen sijaisauto

Hinausauto voi tuoda sinulle lavalla mukanaan sijaisauton. Loppumatkasi jatkuu näin mahdollisimman mukavasti. Kysy lisätietoa!.

Avaimet korjaamoille

Pääsemme viemään autosi suoraan autokorjaamoiden lukituille pihoille, myös yöaikaan. Myös lämmin tila on usein saatavilla.

Nopeaa palvelua

Vastaamme puheluusi nopeasti yötä päivää (24h). Neuvomme mitä sinun kannattaa tehdä, jotta voit sujuvasti jatkaa matkaasi.

Huolehdimme sinusta

Matkan on jatkuttava myös auton rikkoutumisen jälkeen. Tuomme sinulle edullisen sijaisauton tai esimerkiksi neuvomme sopivan majoituksen.

Lapin Hinauspalvelu Oy - Teknotie 2, 96930 Rovaniemi - p. (016) 313 300 - email info@lapinhinauspalvelu.fi


↑ Klikkaa ja soita ↑